Boodschappen verzamelen!

Ik me voorstellen dat je het moeilijk vindt om vrienden te vragen een boodschap uit het hart voor jou te schrijven/maken. Veel van ons vinden het moeilijk iets voor onszelf te vragen.

Als je dat ook zo voelt, vraag je dan eens af wat jouw reactie zou zijn, wanneer een vriend jou met dit bijzondere verzoek zou benaderen. Zou je het fijn vinden om iets bij te kunnen dragen aan het blijde hart van jouw vrienden? En kun je je voorstellen dat zij misschien hetzelfde voor jou willen doen?

Zo niet, vul Mijn blijde Hart dan zelf met teksten uit kaarten en brieven die je gestuurd worden.

Voorbeeld van een kaart met boodschappen die ingeplakt is in Mijn blijde Hart

Toen ik mijn eerste boek maakte, had ik weinig vrienden in de buurt en daarom is de inhoud ervan uiteindelijk een mix geworden van kopieën uit hun brieven en kaarten en een aantal directe bijdragen. Geen enkele pagina heeft echter ooit uit zijn uitwerking gemist!

Hoe je het uiteindelijk ook aanpakt, het is mijn wens dat je uiteindelijk net als ik een boek zult bezitten, wat je ogen laat stralen en je hart doet zingen. Iedere keer dat je het openslaat.

Je snapt natuurlijk wel dat ik ontzettend nieuwsgierig ben naar alle verschillende varianten die op Mijn blijde Hart gaan ontstaan en hoe het effect hiervan op jou is. Hou me op de hoogte!

Plaats een reactie

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*