Complimenten geven

Je weet inmiddels hoe belangrijk het is om je hart daadwerkelijk te laten spreken en je hebt wellicht de oefeningen gelezen waarmee je toegang krijgt tot al die liefde, warmte en wijsheid in je hart.

Waarschijnlijk heb je ook al ideeën over hoe jouw bijdrage aan de liefde, blijdschap en geluk in het leven van je vriend of vriendin eruit gaat zien. En je staat te trappelen om aan de slag te gaan! Als dit inderdaad het geval is, wil ik je niet langer ophouden.

Nog een laatste opmerking over het ontvangen van complimenten…

Iemand die zich erg onzeker voelt over zichzelf en wat anderen over hem of haar denken, kan zich zelfs bij het krijgen van een compliment beoordeeld voelen. En oordelen is niet wat je wilt. Een vriend van mij verwoordde het als volgt:

Wanneer je oordeelt over iemand van wie je houdt, stop je je liefde in een doosje. De deksel gaat erop en het doosje verdwijnt op een plank. Ware liefde schept ruimte en vrijheid om te mogen zijn wie je werkelijk bent. Alleen dan kun je bloeien.

Hou dit in je achterhoofd als je je boodschappen schrijft. Hou verder je focus op je hart en vertrouw er op: alles komt goed!

Plaats een reactie

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*