Hartverwarmers

Hartverwarmers - Patricia Ritsema van Eck

Hartverwarmers – het ebook

Hartverwarmers is een ebook en bevat 2 hoofdstukken uit Mijn blijde Hart:

  • Het hart in de hoofdrol – Hierin wordt uitgelegd hoe dat nou precies zit met die communicatie tussen je hoofd en je hart. En ook hoe het komt dat je hart in staat is invloed uit te oefenen op hoe je denkt en hoe je je voelt.

  • Hoor nou, het is je hart – De dingen die je kunt doen om af te stemmen op je hart. Het begint heel eenvoudig: lachen, veel lachen! Maar ook speciale ademhalingstechnieken, ophalen van goede herinneringen, dankbaarheid etc.

Je vindt hierin ook quotes, gedichten en voorbeelden van boodschappen van het hart. Dit alles ter inspiratie. 

Hartverwarmers heeft 45 pagina’s en is voornamelijk in zwart-wit. Hiermee kon ik het bestandsformaat nog net op 5Mb houden. Voor veel email providers het maximale formaat wat je in de bijlage kunt meesturen. Want je mag het namelijk doorgeven aan iedereen die je hier een plezier mee denkt te doen.

Dat is ook wel zo handig als je vrienden vraagt om iets in je boek te schrijven maar je boek niet maandenlang wilt uitlenen. Of als je met elkaar een boek cadeau gaat doen en het te lang duurt om het boek eerst rond te laten gaan. In deze pdf staat namelijk het paginaformaat waarop de blijde boodschappen geschreven kunnen worden. En die kan je ook vooraf maken en er later inplakken.

Je kunt Hartverwarmers hieronder downloaden:
Hartverwarmers-PatriciaRitsemaVanEck.pdf

Pot Geluk

Hartverwarmers – de nieuwsbrief

Wil je af en toe een virtuele opkikker door hartverwarmende boodschappen en berichten uit binnen- en buitenland?

Schrijf je dan in op mijn Hartverwarmers nieuwsbrief en je krijgt bericht wanneer er weer nieuws geplaatst is op deze site.

Bovendien ontvang je dan van mij de bestanden waarmee je de kaartjes en het boekje kunt printen die horen bij de Pot Geluk – een pot vol dankbaarheid…

Vul hieronder je naam en je e-mail adres in.