Inschrijving bevestigen

Je bent er nog niet helemaal…

Er is nu een email naar je onderweg waarin een link staat waarmee je kunt bevestigen dat je inderdaad jezelf hebt opgegeven voor de Hartverwarmers mailinglijst. Soms gebeurt het dat iemand een ander een plezier denkt te doen door hem of haar zonder medeweten op een nieuwsbrief te abonneren.

Hoewel goed bedoeld en in 90% van de gevallen gewaardeerd, is niet iedereen er blij mee. Bovendien kan ik zelf in de problemen komen door te emailen naar mensen die hier niet zelf om gevraagd hebben. Dit is namelijk een vorm van spam…

Daarom deze extra beveiligingsstap die ervoor zorgt dat niemand ongevraagd op de mailinglijst komt te staan. Iedereen blij!

Check nu dus je inbox voor een email met als onderwerp “Bevestig je belangstelling voor de nieuwsbrief Hartverwarmers!”

Hierin vind je de bevestigingslink. Nadat je hierop geklikt hebt wordt je automatisch doorgeschakeld naar de bedankpagina met hierin de downloadlink van de digitale bundel “Beste Vriendinnen Dag”.

Komt de email niet aan?

Als je niet binnen 10 minuten deze bevestigingsemail ontvangen hebt, dan kunnen er verschillende dingen fout gegaan zijn:

  • Je hebt een typefout gemaakt bij het invoeren van je emailadres. Beetje lastig controleren, maar als je denkt dat dit het geval is, verstuur dan het inschrijfformulier opnieuw.

  • Je hebt spambeveiliging en/of spamfilters geïnstalleerd in je emailprogramma waardoor je geen email kunt ontvangen van iemand die niet in je adresboek staat. In dit geval moet je hartverwarmers at mijnblijdehart dot info en eventueel ook hartverwarmers at aweber dot com aan je adreslijst toevoegen.

    Vervang at door @ en dot door een punt en schrijf het aan elkaar. (Wanneer je je afvraagt waarom ik mijn adres hier zo vreemd heb opgeschreven: dat heeft te maken met spam preventie…)

  • Er is een storing op mijn webserver. Ik hoop van niet maar zelfs de beste services hebben weleens een slechte dag. Als je zeker weet dat de eerste 2 opties niet op jou van toepassing zijn, dan ben jij de pechvogel. Ik kan je in dat geval slechts aanraden het over een half uurtje nog een keertje te proberen. Sorry…