Reacties van lezers

Vanaf het moment dat de eerste exemplaren van Mijn blijde Hart ontvangen werden door vrienden, familie en voor mij nog onbekende belangstellenden, ben ik overspoeld met hartverwarmende brieven, kaarten en emails. Genoeg om een compleet boek te vullen!

Het doet me ontzeglijk veel plezier te weten dat mijn boek bereikt wat het beoogt: dat het inspireert tot het delen van liefdevolle gedachten en gevoelens, dat het opbeurend is en dat het een stukje vreugde schenkt. Dank aan allen die de moeite hebben genomen om me dit te laten weten!

Bezit je zelf ook een exemplaar van Mijn blijde Hart?

Gebruik dan het reactie formulier helemaal onderaan deze pagina om te laten weten wat je van het boek vindt. Alvast bedankt!

24 reacties

 1. Je herinnert je het vast van vroeger… je poezie album of vriendenboekje wat steeds mooier werd met lieve woorden van mensen die je dierbaar waren. Met ‘Mijn Blijde Hart’ kun je nu als volwassene de draad weer oppakken!

  Dit prachtige, hart-verwarmende boek is de leukste manier die ik ken om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Eindelijk een speelse manier om het belang van positieve feedback duidelijk te maken! De prachtige beelden en eigenheid van de schrijfster die door het hele boek spreekt maken het tot een ‘one of a kind’!

  Patricia, ik kijk uit naar alles van jouw hand wat nog zal volgen!

 2. Het ziet er goed uit. Professioneel vormgegeven, heldere uitleg van de hartmaterie en oefeningen en tegelijkertijd met warmte en humor geschreven. Petje af! Ik vind het een echte aanrader voor iedereen die een extra dimensie wil toevoegen aan vriendschappen en relaties.

 3. Ik heb je boek in een ruk uitgelezen en van het lezen alleen al voelde ik me helemaal blij worden van binnen. Dat gevoel heeft een hele tijd aangehouden. Echt een geschenk!

 4. Ik werd helemaal enthousiast, zo stralend. Wat kun jij een positief energieveld overbrengen.

  Door Hezemans
 5. Ik had pas geleden een meisje van 12 jaar, die op de IC lag en net was geopereerd. Ze vroeg mij toen ze wakker was, wat belangrijker was, je hart of je hersenen. Eerst was zij van mening dat haar hersenen het belangrijkst waren, omdat die zorgen voor de sturing van alles in je lichaam. Maar al snel kwam ze erachter dat haar hart belangrijker is. Ze zei, dat je hart iets is waar je goed voor moet zorgen…

  Jouw boek brengt mensen terug bij hun hart. Ik voel me er erg door geïnspireerd!

  Marissa Wits
 6. Ik heb gisteren in bed je boek doorgelezen en bemerkt dat een van je hart focus oefeningen, het mandala tekenen, helpt om dat overactieve brein vol ideeën en inspiraties tot rust te doen komen.

  Gefeliciteerd met het product. Mijn hart heb jij al veroverd en nog belangrijker: ikzelf het mijne ook!

 7. Dit boek sluit perfect aan bij de wijze waarop ik graag werk. Als kinderen in hun hart voelen dat ze OK zijn, komt het met de rest ook wel goed. Bovendien leren ze ineens een stuk makkelijker.

  Ik wil ook een aantal vriendinnen blij maken met je boek. Mooie en goede cadeau’s vinden is tegenwoordig een kunst.

  Annemarie van Hof
 8. Zo’n eenvoudig en toch zo’n krachtig concept – ik vind het te gek! De gedichten, de illustraties, de vormgeving en de teksten zijn allemaal inspirerend en brengen je op een ander niveau van bewustzijn. Dank je voor het uitbrengen van dit prachtige boek.

 9. Wat een heerlijk boek! Op een leuke en speelse manier leg je uit hoe ik meer op mijn eigen hart kan focussen. En nu vul ik het zelf aan met mijn eigen hart-verwarmende verhalen, quotes en plaatjes. Ik word er iedere keer zo vrolijk van.

 10. Ik heb vandaag het boek ontvangen en ik moet absoluut zeggen mijn complimenten. Het is echt een mooi boek en leuk om kado te geven. Ik heb het boek voor een vriendin besteld die volgende week jarig is en ik heb mijn verhaal vanuit mijn hart erbij gedaan. Bedankt voor alles!

  Astrid Visser
 11. Dank je wel voor je prachtig verzorgde boek. Twee exemplaren hebben hun weg al gevonden naar vriendinnen, ze waren er ook heel blij mee. Ik heb het nog niet helemaal gelezen maar wat ik heb gelezen vond ik erg persoonlijk en uitnodigend. Heerlijk om dit boek te kunnen vullen met nog meer liefde.

  Heel veel succes met het verder verspreiden van je liefdesboek!

 12. Welk een heerlijk boek! Heb het gisterenavond doorgebladerd en er staan veel inspirerende dingen in, voor al die quote van Po en je beschrijving daarvan. Dank je wel.

  Ik liet het boek net aan iemand zien en die was laaiend enthousiast. Ook de vormgeving sprak haar enorm aan.

  Ik hoop dat je boek vele mensen mag raken en op weg zal brengen naar hun hart.

 13. Wat een FANTASTISCH boek! Ik heb het ademloos gelezen en genoten. Het is alle moeite die je hebt gedaan in ieder geval wat mij betreft meer dan waard. Dank je wel dat je het gemaakt hebt.

 14. Ik heb je boeken net ontvangen. Natuurlijk heb ik alleen nog maar geroken, gesnuffeld en mooie plaatjes gekeken. Maar het ziet er werkelijk beeldschoon uit. Ik ga eens kijken op welke manier ik mijn vriendenkring hiermee ga verblijden, nadat ik er zelf in ben ondergedoken.

  Mijn toekomst gaat een groter percentage ‘blij hart’ bevatten dan de afgelopen jaren dat ik als baasje van een reclamebureau heb gedaan. Ik ga veranderen!

 15. Wat een geweldig boek! Boeiend om te zien en te horen, jouw creativiteit. Het is inspirerend en ook mooi van vorm. Dank!

  “Liefde is het cement van het Universum…”

  Carien Rietberg
 16. Je boek is recht uit je hart – vol mooie ervaringen en zo helemaal jij. Ik heb het met vreugde gelezen. Gefeliciteerd met dit prachtige werk!

  Jutta de Jong
 17. Ik was helemaal blij met je hartenboek. Het is troostend en opwekkend. Ik heb het al meteen weggegeven en mis het…

  Marijke Rits
 18. Wat is ‘Mijn blijde Hart’ een mooi boek geworden! Leuk dat je er zulke verschillende illustraties in plaatste en dat ik op verschillende jou en je zonen aantrof.

  Het is fijn dat je het boek zo uit je eigen ervaring schreef; dat maakt het persoonlijk. Veel mensen zullen hiervan genieten!

  Els Dorsman
 19. Wat heb je mijn hart intens verblijd met je prachtige boek! Het is bijzonder, verrassend en inspirerend. En wat zijn de foto’s in je boek schitterend en vaak hartverwarmend. Heel veel dank!

  Irene B.
 20. Op Texel heb ik je boek gelezen: prachtig! Wat geweldig dat je het voor elkaar hebt gekregen. Het ontroerde me om het in handen te houden, wetend wat je er allemaal voor gedaan hebt. Het is authentiek, inspirerend en helemaal jij!

  L.B.

  Struikrover
 21. Wat een prachtig boek heb je gecreëerd. Ik heb het nog niet uit, en dat wil ik ook niet. Ik wil er eigenlijk lekker in en mee bezig blijven. Echt een cadeautje, vind ik het.

  julia van bohemen
 22. Eergisteren ontving ik je mooie boek. Het had niet op een beter moment kunnen komen, want toen ik gisteren door angst bevangen was en even helemaal de weg kwijt was, lag je boek voor me op tafel. Ik begon erin te lezen en werd langzaam weer kalm. Het heeft me echt geholpen.

  Ik heb ’t nog niet helemaal uit, maar het past helemaal bij wie ik ben.

  Ted
 23. Waarom vind ik je boek zo mooi?

  Dit is niet zo makkelijk maar het boek is heel speciaal voor mij omdat je het van iemand krijgt die een warm plekje in haar hart heeft voor mij. Dit geeft je een heel blij gevoel. Je geeft dit boek daarom ook weer aan een paar speciale mensen in je omgeving.

  De verhalen geven je weer kracht vooral als je een moeilijke periode in je leven hebt. Ik was hem kwijt geraakt en vond hem op het juiste moment weer terug om voor mezelf te lezen maar ook met een geliefde te delen.

  Nogmaals bedankt en het gaat je goed!

  Marie-José L.
 24. Dank je wel voor dit prachtige boek! Ik ben er meteen in gaan lezen, terwijl ik eigenlijk snel weg moest… Ik ben er heel blij mee, en vind het een geweldig boek met een bijzonder waardevolle inhoud.

Plaats een reactie

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*